Студенти ЧНТУ взяли участь у молодіжному обміні в Польщі


IMG-27689ef4eb0e7619987386ebb732e0f6-V

З 12 по 17 серпня 2018 року, студенти ЧНТУ: Бараненков Павло (ННІМХТтТ), Величко Ольга (МТФ), Гриць Анастасія (ФЕІТ), Кононенко Сергій (ФЕІТ), Кузьменко Данило (ФЕІТ), Пекуровський Віталій (МТФ) та Прибитько Марія (ФЕІТ) взяли участь у проекті “Together in the past”.

 

Проект реалізовано польською установою «Youth Education and Work Center OHP in Biała Podlaska» у партнерстві з ГО «Чернігів Європейський» за підтримки Польсько-української ради молодіжних обмінів.

 

Обмін відбувся в освітньому комплексі «Роскош» (м. Бяла Подляска, Люблінське воєводство) та пройшов під гаслом “Two countries – common history”. Програма візиту включала мовні та медійні воркшопи, hand-craft заняття, презентації національної кухні, майстер-класи з народних промислів, інтеграційні ігри та ознайомлення з культурно-історичною спадщиною під час екскурсій до м. Бяла Подляска та до м. Любліна. Учасники обміну мали змогу дізнатися більше інформації та обговорити складні моменти в спільній історії українського та польського народів під час візиту до Майданека – концентраційного табору часів Другої світової війни.

 

Програма обміну передбачала також ознайомлення зі звичаями та традиціями двох країн під час вечорів національної культури.

 

Завдяки участі в програмі студенти отримали нові знання та досвід, якими поділяться зі своїми одногрупниками.