🔵Нещодавно у Чернігові в межах проєкту «Розбудова Мережі робочих груп із громадської безпеки та відновлення у семи територіальних громадах Чернігівщини» відбувся тренінг із картування громади.

Представники та представниці робочої групи із громадської безпеки та відновлення Чернігова, представники та представниці місцевої влади, освітяни, студенти, громадські активісти та активістки — всі привнесли щось важливе до процесу картування, розглядаючи ресурси громади з різних боків та через призму власного досвіду.

🔵Картування громади є не лише візією щодо очікуваних змін. Картування — це конкретні кроки задля розвитку громади. Завдяки менторському супроводу та проведеним дослідженням, агенти змін зможуть застосувати результати картування для розроблення профілю громади, стратегічних документів щодо розвитку міста, розвитку бренду території та започаткування нових соціальних проєктів. Проте ключовими результатами картування громади є єднання та підсилення ініціативності самих громад.

Робоча група з громадської безпеки та відновлення у м. Чернігові запрошує всіх зацікавлених громадян та громадянок долучатися до менторських сесій та майбутніх заходів зі створення профілю Чернігівської громади.

Тренінг проведено в межах ініціативи «Розбудова Мережі робочих груп із громадської безпеки та відновлення у семи територіальних громадах Чернігівщини», яка впроваджується ГО «Чернігів Європейський» за сприяння UNDP Ukraine / ПРООН в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні».

Фото: Вікторія Швець / ГО «Чернігів Європейський