🔵Запрошуємо представників та представниць робочих груп із громадської безпеки та відновлення, а також місцевих активістів та активісток Чернігівщини на тренінги з розбудови громадянського суспільства та управління проєктами. Тренінги проводяться у межах проєкту «Розбудова Мережі робочих груп із громадської безпеки та відновлення у семи територіальних громадах Чернігівщини», який впроваджується ГО «Чернігів Європейський».

Зусилля громадських активістів, волонтерів, правозахисників безпосередньо визначають рівень розвитку українського громадянського суспільства. Теперішнє та майбутнє нашої країни багато в чому залежить від того, чи зможуть громадські організації зберегти свої надбання та в подальшому розвивати потенціал задля відновлення територіальних громад. Про те, як можна досягти цього та якими є можливості громадських організацій у відновленні постраждалих громад, ви дізнаєтеся на тренінгу з розбудови громадянського суспільства та управління проєктами.

Якщо ви замислюєтесь над створенням громадської організації, але не знаєте, з чого почати, якщо ви маєте бажання ініціювати соціальні зміни, але не знаєте, як оформити свої ідеї в проєкт, то вам допоможуть наші досвідчені тренери Тетяна Романова та Юрій Акименко.

🔵Календар тренінгів із розбудови громадянського суспільства та управління проєктами на Чернігівщині:

9 червня 2023 року – с. Іванівка (початок об 11:00)

15 червня 2023 року – м. Прилуки (початок об 11:00)

16 червня 2023 року – м. Ніжин (початок об 11:00)

20 червня 2023 року – с. Михайло-Коцюбинське (початок об 11:00)

22 червня 2023 року – м. Чернігів (початок об 11:00)

27 червня 2023 року – м. Городня (початок об 11:00)

29 червня 2023 року – смт Ріпки (початок об 11:00)

🔵Реєструйтеся на тренінг за цим посиланням: https://forms.gle/Tc8ppf3JhWfKwVYz6

Тренінги проводяться в межах ініціативи «Розбудова Мережі робочих груп із громадської безпеки та відновлення у семи територіальних громадах Чернігівщини», яка впроваджується ГО «Чернігів Європейський» за сприяння Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні».

Фото, використані на постері: Олександр Богаченко / ПРООН в Україні 📸